Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ




 Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Γιώργος Γκαϊντατζής στην Καστανιά

Την Καστανιά επισκέφτηκε την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Γκαϊντατζής και κλιμάκιο στελεχών της παράταξης «Βόρεια Πιερία, δημοκρατία και ανάπτυξη», στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών του. Μίλησαν στο καφενείο του Σάκη Χαρισόπουλου και άκουσαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς αρκετών κατοίκων του χωριού.  Δεσμεύτηκαν να επανέλθουν σε μια εβδομάδα, για να ακούσουν και να καταγράψουν συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις πολιτών και συλλογικών φορέων.

Η   Σ.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Σας προσκαλούμε στην Ανοικτή Συζήτηση  που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Παράταξη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ  με τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 στις 7:30 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΧΑΡΙΣΟΠΟΥΛΟΥ


                                                          Η   Σ.Ε.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Γιώργος Γκαϊντατζής: Ο λόγος στους πολίτες



Ενώ προχωράει η ολοκλήρωση και η επικαιροποίηση προγραμματικών αρχών αλλά και η συγκρότηση  του ψηφοδελτίου, αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής στις 25-2-14 η υλοποίηση οργανωμένου προγράμματος ανοικτών διαδικασιών συζητήσεων με τους Δημότες.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Γκαϊντατζής, πλαισιωμένος από φίλους, εθελοντές και μέλη της παράταξης ξεκινάει τις επόμενες ημέρες επισκέψεις και ανοικτές εκδηλώσεις ώστε να καλυφθεί το σύνολο του Δήμου.  Θα παρουσιάσουμε τις αρχές μας αλλά κυρίως θα ακούσουμε τους συμπολίτες μας, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.
Στόχος μας είναι ο νέος σύγχρονος Δήμος της δημοκρατίας, της διαφάνειας, της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης με πρωταγωνιστή τον πολίτη.  Στους Δημότες λοιπόν δίνουμε τον πρώτο ρόλο και τον λόγο. 



                                                                                                26-2-14
                                                                              Για την Δημοτική Παράταξη
                                                                                          Γιώργος Γκαϊντατζής
                                                                                         Υποψήφιος Δήμαρχος
                                                                                Δήμου Πύδνας-Κολινδρού