Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Ο Γιώργος Γκαϊντατζής στο Αιγίνιο: «Δεν κρύβω την πολιτική μου ένταξη, όμως η ανεξαρτησία μας είναι αδιαπραγμάτευτη και την αποδεικνύουμε στην πράξη»Η Δημοτική μας παράταξη είναι ανεξάρτητη και το αποδεικνύει όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, με την δημοκρατική και ανοικτή λειτουργία της.
Ο Γιώργος Γκαϊντατζής σε ανοικτή συγκέντρωση στο Αιγίνιο στις 31-3-14 τόνισε ότι δεν κρύβει την πολιτική του ένταξη και θεωρεί υποκριτικό το δήθεν «ανεξάρτητο» πρόσωπο υποψηφίων, που καθ’όλη τη ζωή τους είναι σαφώς ενταγμένοι ως στελέχη σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.
«Η ανεξαρτησία κρίνεται στον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις που πάντα πρέπει να τις παίρνουν οι τοπικοί και όχι οι κεντρικοί φορείς.  Επίσης φαίνεται στη στάση απέναντι σε καίρια ζητήματα όπως τα Διόδια, η οικονομική και στελεχιακή υποβάθμιση των ΟΤΑ και γενικότερα από την επιλογή της αγωνιστικής διεκδίκησης ή της άκριτης αποδοχής καταστροφικών για τον τόπο αποφάσεων». 
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν προγραμματικά στοιχεία της παράταξης και έγινε συζήτηση για θέματα παιδείας και αγροτικής ανάπτυξης. 


                                                                                         Αιγίνιο 02/4/14
              Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου