Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣας προσκαλούμε στην Ανοικτή Συζήτηση  που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Παράταξη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ  με τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 στις 8:30 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΣΤΑΝΗ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ    ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ


                                                          Η   Σ.Ε.

Ο Γιώργος Γκαϊντατζής στο Αιγίνιο: «Δεν κρύβω την πολιτική μου ένταξη, όμως η ανεξαρτησία μας είναι αδιαπραγμάτευτη και την αποδεικνύουμε στην πράξη»Η Δημοτική μας παράταξη είναι ανεξάρτητη και το αποδεικνύει όχι στα λόγια αλλά στην πράξη, με την δημοκρατική και ανοικτή λειτουργία της.
Ο Γιώργος Γκαϊντατζής σε ανοικτή συγκέντρωση στο Αιγίνιο στις 31-3-14 τόνισε ότι δεν κρύβει την πολιτική του ένταξη και θεωρεί υποκριτικό το δήθεν «ανεξάρτητο» πρόσωπο υποψηφίων, που καθ’όλη τη ζωή τους είναι σαφώς ενταγμένοι ως στελέχη σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.
«Η ανεξαρτησία κρίνεται στον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις που πάντα πρέπει να τις παίρνουν οι τοπικοί και όχι οι κεντρικοί φορείς.  Επίσης φαίνεται στη στάση απέναντι σε καίρια ζητήματα όπως τα Διόδια, η οικονομική και στελεχιακή υποβάθμιση των ΟΤΑ και γενικότερα από την επιλογή της αγωνιστικής διεκδίκησης ή της άκριτης αποδοχής καταστροφικών για τον τόπο αποφάσεων». 
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν προγραμματικά στοιχεία της παράταξης και έγινε συζήτηση για θέματα παιδείας και αγροτικής ανάπτυξης. 


                                                                                         Αιγίνιο 02/4/14
              Το γραφείο Τύπου

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Ο Γιώργος Γκαϊντατζής επισκέφθηκε τις αρχαιολογικές περιοχές Πύδνας και Λουλουδιών και δεσμεύτηκε για αγώνα, για προβολή και αξιοποίησή τουςΕπίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους Πύδνας και Επισκοπής (Λουλουδιές) έκανε στις 30/03/14 ο Γιώργος Γκαϊντατζής και μέλη της παράταξης μαζί με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, από τους οποίους εκφράστηκε η υποστήριξη στον αγώνα μας.
Έγινε ενημέρωση για τα μνημεία και ακολούθησε συζήτηση για την σπουδαιότητά τους.  Εκφράστηκε εκ μέρους της παράταξης η σαφής δέσμευση για εργασία προς την κατεύθυνση της αποκάλυψης, της προβολής και της αξιοποίησης του συνόλου του αρχαιολογικού θησαυρού του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, που τον καθιστούν ως μια από τις σημαντικότερες ιστορικά περιοχές της χώρας μας

                                                                                         Αιγίνιο 31/3/14
             Το γραφείο Τύπου