Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Γιώργος Γκαϊντατζής στο Π. Ελευθεροχώρι: «Η Δημοτική αρχή δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια »Παραφράζοντας το γνωστό ρητό ο Γιώργος Γκαϊντατζής στις 6-5-14 σε καφενείο στο Π. Ελευθεροχώρι, εξήγησε την άποψή μας για τον τρόπο οικονομικής διαχείρισης στο Δήμο.  «Κανένα έργο, καμία προμήθεια χωρίς διαφανή, ανοικτό διαγωνισμό.  Η δικαιολογία της «αργοπορίας» και του «βιαζόμαστε» δεν ισχύει.  Όλες οι δαπάνες πρέπει να γίνονται με προγραμματισμό, με απόλυτη διαφάνεια και με πλήρη ενημέρωση των δημοτών».
Παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα που προτείνουμε και το οποίο διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους.  Εξέφρασε την άποψη ότι αφού απέχουμε περίπου δέκα μέρες πριν τις εκλογές, όλες οι παρατάξεις θα έπρεπε να δώσουν στους δημότες κάποιο έντυπο πρότασης που θα τους δεσμεύει. 
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για διάφορα ζητήματα και κάλεσε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την παράταξη στις εκλογές που έρχονται, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να υλοποιηθεί ο νέος τρόπος διοίκησης του Δήμου που προτείνουμε.


                                                                                         Αιγίνιο 7/5/14
         Το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου